Elämää Savossa

Viikkosavon Viikko pinoon -palstan kommentaattorina


Viikkosavo -lehdessä on Viikko pinoon -palsta, jonne minua ja Kuopion Vartiointipalvelu Oy:n toimitusjohtaja Mika Kolehmaista pyydettiin kommentoimaan menneen viikon uutisia. Otimme kantaa niin varastokirjaston säilymiseen Kuopiossa, Siilinjärven Tarinan vastaanottokeskuksen sulkemiseen kuin Kuopiossa aloittavaan uuteen radiokanavaan nimeltä Savon aallot.

Pohdimme myös melko tuoreen Itä-Suomen poliisipäällikkö Mikko Masalinin hakemista uusiin tehtäviin ja hallituksen sote-esitystä, jonka mukaan Savonlinna ei siirry ympäryskuntiensa kanssa osaksi Pohjois-Savoa, vaan on jatkossakin osa Etelä-Savoa. Voit lukea ajatuksiamme Viikkosavon 21.10.2020 numerosta.

Mika Kolehmainen (kuva Juha Poutanen)
Tytti Luoma

Mualiman navalla asuva viestinnästä, kielistä ja kulttuurista kiinnostunut ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden puolestapuhuja. Kuopion kunnallispolitiikassa vaikuttava eläinrakas viiniharrastaja ja koulutuspäällikkö, jonka sydäntä lähellä on reilu työelämä, koulutuksen tasa-arvo, saavutettavuus ja esteettömyys sekä sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Arjessa läsnä aviomies ja pomeranian Mr. Pomppu.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *