Elämää Savossa,  Politics Category

Viikkosavon Viikko pinoon -palstan kommentaattorina


Viikkosavo -lehdessä on Viikko pinoon -palsta, jonne minua ja Kuopion Vartiointipalvelu Oy:n toimitusjohtaja Mika Kolehmaista pyydettiin kommentoimaan menneen viikon uutisia. Otimme kantaa niin varastokirjaston säilymiseen Kuopiossa, Siilinjärven Tarinan vastaanottokeskuksen sulkemiseen kuin Kuopiossa aloittavaan uuteen radiokanavaan nimeltä Savon aallot.

Pohdimme myös melko tuoreen Itä-Suomen poliisipäällikkö Mikko Masalinin hakemista uusiin tehtäviin ja hallituksen sote-esitystä, jonka mukaan Savonlinna ei siirry ympäryskuntiensa kanssa osaksi Pohjois-Savoa, vaan on jatkossakin osa Etelä-Savoa. Voit lukea ajatuksiamme Viikkosavon 21.10.2020 numerosta.

Mika Kolehmainen (kuva Juha Poutanen)
Tytti Luoma

Mualiman navalla asuva ei-käsityöihminen, jonka varpaat täti pitää lämpimänä neulomalla upeita villasukkia niin arkeen, töihin kuin yöunille. Eläinrakas kaupunginvaravaltuutettu (sd.), joka viihtyy stand up -keikoilla, viinikerhossa sekä vesijumpassa ja (liian harvoin) salilla. Ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden puolestapuhuja, kaverikoiraohjaaja sekä korkeakoulun koulutuspäällikkö, jonka sydäntä lähellä on reilu työelämä, koulutuksen tasa-arvo, saavutettavuus ja esteettömyys sekä sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *