Elämää Savossa / Kuntavaalit,  Politics Category

145 päivää kuntavaaleihin: olen ehdolla!


145 päivää vaaleihin ja nyt se on virallista: olen ehdolla Kuopion kaupunginvaltuustoon 2021!

SDP Kuopio eli virallisemmin Kuopion Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys ry (KTY) asetti minut juuri tänään 24.11.2020 syyskokouksessaan hienon porukan kanssa ehdolle kuntavaaleihin 2021. Olen tästä enemmän kuin innoissani!

Onnistunut kampanja edellyttää yhteistyötä, joten siksi toivon myös Sinulta vinkkejä ja apua. Mikäli voit auttaa minua taipaleellani valtuustoon, niin olethan rohkeasti yhteydessä! Useimmiten vaikuttavin apu on täysin ilmaista ja tapoja osoittaa tukea on erilaista.

Voit toimia positiivisesti taustalla esimerkiksi kommentoimalla kirjoituksiani ja tykkäämällä FB:n poliitikon sivuistani. Jo se kertoo minulle sen, etten ole yksin. Peukkujen ja sydänten lähettämisen lisäksi olet lämpimästi tervetullut taustajoukkoihini! Mikäli haluat lahjoittaa aikaasi niin voit auttaa minua esimerkiksi kohottamalla kuntoasi jakamalla mainoksiani ympäri Kuopiota tai esimerkiksi omalle asuinalueellesi, kertoa minulle ajatuksiasi kaupungin kehittämiskohteista, kirjoittaa kanssani mielipidekirjoituksia, jakaa julkaisujani somessa tai antaa viestin muutoin levitä eli voit puhua minusta kavereillesi.

Mielestäni valtuustoon tarvitaan erilaisen taustan omaavia, eri ikäisiä naisia ja miehiä, jotta päätökset ja niiden vaikutukset tulee pohdittua tasapuolisesti mahdollisimman monen erilaisen kuopiolaisen näkökulmista. Minun ajatuksiini voit tutustua soittamalla, lukemalla täältä kotisivujani tai vaikka pyytämällä minut kahville tai lenkille.

Pidetään yhteyttä!

Mualiman navalla asuva ei-käsityöihminen, jonka varpaat täti pitää lämpimänä neulomalla upeita villasukkia niin arkeen, töihin kuin yöunille. Eläinrakas kaupunginvaravaltuutettu (sd.), joka viihtyy stand up -keikoilla, viinikerhossa sekä vesijumpassa ja (liian harvoin) salilla. Ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden puolestapuhuja, kaverikoiraohjaaja sekä korkeakoulun koulutuspäällikkö, jonka sydäntä lähellä on reilu työelämä, koulutuksen tasa-arvo, saavutettavuus ja esteettömyys sekä sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *