Elämää Savossa,  Politics Category

Minusta Savo-Karjalan piirin demariNaisten puheenjohtaja


Kiitos luottamuksesta! Olen innoissani aloittamassa työtä Savo-Karjalan Sosialidemokraattisen Naispiirin puheenjohtajana! Minut valittiin piirikokouksessa 26.9.2020 uudeksi puheenjohtajaksi. 1. varapuheenjohtajana jatkaa Arja Puoskari Joensuusta ja 2. varapuheenjohtajaksi valittiin Sanna Piitulainen Joensuusta.

Uuteen hallitukseen valittiin varapuheenjohtajien lisäksi Jaana Jylhä-Ollila Polvijärveltä, Marja Randelin Kuopiosta, Suvi Hiltunen Tohmäjärveltä, Pirjo Rämänen Joensuusta, Eija Pennanen Outokummusta, Saima Kettunen Suonenjoelta, Anna-Liisa Itkonen Suonenjoelta ja Leena Pulkkinen Kuopiosta.

Hallituksen varajäsenet ovat Riitta-Leena Rissanen Kuopio, Nina Kabedeva Tohmajärvi, Tarja Itkonen Joensuu ja Leena Kolehmainen Kuopio.

Savo-Karjalan Demarinaisten hallitus 2020 (vasemmalta oikealle) Sanna Piitulainen, Anna-Liisa Itkonen, Arja Puoskari, Jaana Jylhä-Ollila, Tytti Luoma, Eija Pennanen, Leena Pulkkinen, Suvi Hiltunen, Marja Randelin, Marja-Liisa Tykkyläinen ja Saima Kettunen

Naispiirikokouksen puheenjohtajana toimi kunnallisneuvos ja entinen kansanedustaja Marja-Liisa Tykkyläinen, joka puhui kokousväelle erityisesti positiivisen ajattelun merkityksestä. Marja-Liisa on itse ollut aikoinaan myös demarinaisten puheenjohtaja. Marja-Liisa piti minulle upean puheen siitä, kuinka voin hänenkin jalanjäljissä jatkaa vaikuttamistyötä myös valtakunnan tasolla. Katsotaan mihin tie vie. Tästä on hyvä jatkaa.

Marja-Liisa Tykkyläinen & Tytti Luoma

Mualiman navalla asuva politiikasta, kulttuurista ja kielistä kiinnostunut ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden puolestapuhuja. Eläinrakas kaupunginvaravaltuutettu, joka viihtyy luonnossa, uimahallissa ja hevosen selässä. Viiniharrastaja, kaverikoiraohjaaja ja koulutuspäällikkö, jonka sydäntä lähellä on reilu työelämä, koulutuksen tasa-arvo, saavutettavuus ja esteettömyys sekä sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Arjessa läsnä aviomies ja pomeranian-rotuinen pikkukoira Mr. Pomppu.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.