Elämää Savossa

Minusta Savo-Karjalan piirin demariNaisten puheenjohtaja


Kiitos luottamuksesta! Olen innoissani aloittamassa työtä Savo-Karjalan Sosialidemokraattisen Naispiirin puheenjohtajana! Minut valittiin piirikokouksessa 26.9.2020 uudeksi puheenjohtajaksi. 1. varapuheenjohtajana jatkaa Arja Puoskari Joensuusta ja 2. varapuheenjohtajaksi valittiin Sanna Piitulainen Joensuusta.

Uuteen hallitukseen valittiin varapuheenjohtajien lisäksi Jaana Jylhä-Ollila Polvijärveltä, Marja Randelin Kuopiosta, Suvi Hiltunen Tohmäjärveltä, Pirjo Rämänen Joensuusta, Eija Pennanen Outokummusta, Saima Kettunen Suonenjoelta, Anna-Liisa Itkonen Suonenjoelta ja Leena Pulkkinen Kuopiosta.

Hallituksen varajäsenet ovat Riitta-Leena Rissanen Kuopio, Nina Kabedeva Tohmajärvi, Tarja Itkonen Joensuu ja Leena Kolehmainen Kuopio.

Savo-Karjalan Demarinaisten hallitus 2020 (vasemmalta oikealle) Sanna Piitulainen, Anna-Liisa Itkonen, Arja Puoskari, Jaana Jylhä-Ollila, Tytti Luoma, Eija Pennanen, Leena Pulkkinen, Suvi Hiltunen, Marja Randelin, Marja-Liisa Tykkyläinen ja Saima Kettunen

Naispiirikokouksen puheenjohtajana toimi kunnallisneuvos ja entinen kansanedustaja Marja-Liisa Tykkyläinen, joka puhui kokousväelle erityisesti positiivisen ajattelun merkityksestä. Marja-Liisa on itse ollut aikoinaan myös demarinaisten puheenjohtaja. Marja-Liisa piti minulle upean puheen siitä, kuinka voin hänenkin jalanjäljissä jatkaa vaikuttamistyötä myös valtakunnan tasolla. Katsotaan mihin tie vie. Tästä on hyvä jatkaa.

Marja-Liisa Tykkyläinen & Tytti Luoma

Mualiman navalla asuva viestinnästä, kielistä ja kulttuurista kiinnostunut ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden puolestapuhuja. Kuopion kunnallispolitiikassa vaikuttava eläinrakas viiniharrastaja ja koulutuspäällikkö, jonka sydäntä lähellä on reilu työelämä, koulutuksen tasa-arvo, saavutettavuus ja esteettömyys sekä sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Arjessa läsnä aviomies ja pomeranian Mr. Pomppu.

One Comment

 • Adam Bolton

  I’d like to thank you for
  the efforts you have put in writing this blog.
  I am hoping to view
  the same high-grade content from you
  in the future as well. In truth, your creative writing
  abilities has motivated me to get my very own website now

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *