Elämää Savo-Karjalassa / Eduskuntavaalit,  Politics Category

Eduskuntavaalit tulee! Hyppää mukaan!


Hyvät ystävät!

Eduskuntavaalit lähestyy hurjaa vauhtia! Kiinnostaako sinua(kin) valtakunnan politiikka ja mitä kaikkea kampanjointi kohti kansanedustajuutta pitää sisällään? Mikäli eduskuntavaalit kiinnostaa tai sinulla on mielessä jokin erityinen, sinulle tärkeä asia, johon toivot tehtävän muutoksia, olethan yhteydessä! Jutellaan!

Tiedoksesi, että Kuopion Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys ry:n (KTY) jäsenkokous päätti 28.4.2022 esittää piirihallitukselle, että kansanedustaja, erikoissairaanhoitaja Tuula Väätäinen asetetaan ehdolle kevään 2023 eduskuntavaaleihin. Savo-Karjalan piiri järjestää ylimääräisen piirikokouksen elokuun 2022 lopussa, jolloin piirin eduskuntavaaliehdokkaat virallisesti asetetaan. Sen jälkeen alkaa ehdokkaitten tiivis kampanjointi kohti Arkadianmäkeä.
 
KTY:n jäsenet katsoivat huhtikuun jäsenkokouksessaan Tuulan pitkäaikaisen kansanedustajan kokemuksen tuovan juuri tässä ajassa tarvittavaa osaamista ja varmuutta päätöksentekoon. Hän toivoo voivansa jatkaa työtä yhteiskunnan vakauden ja turvallisuuden takaamiseksi sosialidemokraattien eduskuntaryhmässä. Tuen tässä Tuulaa täydestä sydämestäni. Minulla on myös ilo toimia Tuulan vaalipäällikkönä. Olethan rohkeasti yhteydessä minuun tai Tuulaan, ja tule huippuporukkaan tekemään kanssamme onnistunut hyvän mielen kampanja!
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan tukiryhmäämme! Pidetään yhteyttä!
 
Tytti Luoma
[email protected] / +35850 5980 949
 
Tuula Väätäinen
[email protected] / +35850 5113 018
 

Mualiman navalla asuva ei-käsityöihminen, jonka varpaat täti pitää lämpimänä neulomalla upeita villasukkia niin arkeen, töihin kuin yöunille. Eläinrakas kaupunginvaravaltuutettu (sd.), joka viihtyy stand up -keikoilla, viinikerhossa sekä vesijumpassa ja (liian harvoin) salilla. Ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden puolestapuhuja, kaverikoiraohjaaja sekä korkeakoulun koulutuspäällikkö, jonka sydäntä lähellä on reilu työelämä, koulutuksen tasa-arvo, saavutettavuus ja esteettömyys sekä sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *