Elämää Savossa,  Politics Category

Tervehdys juuri Sinulle!


Ihanaa uutta vuotta 2020! Uuden vuosikymmenen kynnyksellä tervetuloa seuraamaan ajatuksiani Kuopiosta, yhteiskunnallisesta päätöksenteosta ja elämästä sekä ole kanssani #luomassamuutosta! Miltä sinun Kuopiosi näyttää? Kerro se minulle! 

Tavoitteeni on asettua ehdolle vuoden 2021 kunnallisvaaleissa kotikaupunkini kaupunginvaltuustoon, koska haluan olla mukana vaikuttamassa Kuopion tulevaisuuteen. Haluan asua sellaisessa Kuopiossa, jossa panostetaan kaikkien asukkaiden hyvinvointiin. Kuopiossa, jossa kaikilla on tasavertainen mahdollisuus käydä töissä, opiskella ja viettää vapaa-aikaa. Minun Kuopiostani ja vaaliteemoistani voit lukea lisää täältä. Toivottavasti saan sinulta luottamuksen vaaleissa tai lähdet itse mukaan luomaan muutosta sinulle tärkeisiin asioihin!

Valtuustolla on merkittävä rooli kuopiolaisten arjessa, vaikka tätä ei ehkä usein tule ajatelleeksi. Minä haluan olla omalta osaltani edesauttamassa kotikaupunkini ja sen asukkaiden hyvinvointia. Valtuustossa päätetään esimerkiksi siitä, kuinka yhteiset rahat jaetaan ja mihin Kuopion kaupunki, milloinkin haluaa erityisesti panostaa. Jokaisella valtuutetulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen mitä nuo panostuksen kohteet ovat. Mielestäni kaupunginvaltuustossa tulee olla mahdollisimman erilaisen taustan omaavia, eri-ikäisiä naisia ja miehiä, jotta päätökset ja niiden vaikutukset tulevat pohdittua tasapuolisesti mahdollisimman monen erilaisen kuopiolaisen näkökulmista.

Kuinka sinun äänesi ja ajatuksesi näkyvät mielestäsi nykyisessä Kuopiossa, kun tavoitteenamme on rakentaa kaikille hyvinvoivaa ja turvallista Kuopiota? Ota haaste vastaan ja tule päättämään Kuopiota koskevista asioista yhdessä. Tai kerro minulle ajatuksistasi ja kokemuksistasi. Pääset sivuiltani myös tutustumaan ajatuksiini siitä, millaisen haluaisin minun Kuopioni olevan.

Mualiman navalla asuva ei-käsityöihminen, jonka varpaat täti pitää lämpimänä neulomalla upeita villasukkia niin arkeen, töihin kuin yöunille. Eläinrakas kaupunginvaravaltuutettu (sd.), joka viihtyy stand up -keikoilla, viinikerhossa sekä vesijumpassa ja (liian harvoin) salilla. Ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden puolestapuhuja, kaverikoiraohjaaja sekä korkeakoulun koulutuspäällikkö, jonka sydäntä lähellä on reilu työelämä, koulutuksen tasa-arvo, saavutettavuus ja esteettömyys sekä sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *