Elämää Savossa / Kuntavaalit,  Politics Category

Lämmin kiitos äänestäjille!


Tänään tuli puolueelta mieluista sähköpostia, sillä sen otsikko oli ”Onnittelut valinnastasi SDP:n valtuustoryhmään!”. Kuntavaalit 2021 on käyty ja luottamuspaikkaneuvottelut ovat Kuopiossa vielä käynnissä. Katsotaan, mitä tuleman pitää ja sitten alkaa työt entistä paremman Kuopion puolesta. Lämmin kiitos kaikille äänestäjille!

 

Fiilistellään kuvassa Pompun kanssa iltakävelyllä vaaleja. Olen hirmuisen kiitollinen ja iloinen noin 38% henkilökohtaisen äänimäärän noususta viime kuntavaaleihin nähden. Tämä toi minulle varavaltuutetun paikan Kuopiossa. Onnittelut myös kaikille muille uusille valtuutetuille ja varavaltuutetuille. Erityiskiitos jokaiselle äänensä minulle luottaneelle sekä ystäville ja tukijoille, jotka ovat jaksaneet tsempata tässä poikkeuksellisessa vaalikeväässä. Pyrin olemaan teidän luottamuksenne arvoinen. Politiikka on joukkuelaji, joten jatketaan entistä paremman ja saavutettavan Kuopion rakentamista yhdessä.

Muistathan, että voit edelleen olla rohkeasti minuun yhteydessä Kuopioon liittyvissä pienissä ja suurissa asioissa, sillä Sinulta saan parhaiten eväitä kunnallispolitiikassa ja valtuustossa työskentelyyn. Keskustellaan ja ollaan yhdessä #luomassatulevaisuutta sujuvan arjen puolesta!

 

Pidetään yhteyttä! 

Tytti Luoma ja Mr. Pomppu vaali-illan kävelyllä Kauppakadulla 13.6.2021

Mualiman navalla asuva ei-käsityöihminen, jonka varpaat täti pitää lämpimänä neulomalla upeita villasukkia niin arkeen, töihin kuin yöunille. Eläinrakas kaupunginvaravaltuutettu (sd.), joka viihtyy stand up -keikoilla, viinikerhossa sekä vesijumpassa ja (liian harvoin) salilla. Ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden puolestapuhuja, kaverikoiraohjaaja sekä korkeakoulun koulutuspäällikkö, jonka sydäntä lähellä on reilu työelämä, koulutuksen tasa-arvo, saavutettavuus ja esteettömyys sekä sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *