Elämää Savossa,  Elämää Savossa / PeeÄssän vaalit,  Politics Category

Pääsin sittenkin PeeÄssän edustajistoon! Kiitos äänestäjille!


Sain tänään mukavan puhelun, ja siitä on kiittäminen äänestäjiä! Kiitos teille jokaiselle, jotka äänestitte minua edellisissä PeeÄssän vaaleissa! Sain silloin 170 ääntä ja edustajistoon pääsy jäi todella pienestä, vain muutamasta äänestä kiinni. Nyt kuitenkin pompsahdin varasijalta edustajistoon! Kiitos paljon! Hyppään todella innoissani mukaan PeeÄssän maailmaan!
 
Osuuskaupalla on mielestäni tärkeä rooli alueemme elinvoiman kannalta. Minä arvostan toiminnan läpinäkyvyyttä, vastuullisesti tuotettuja tuotteita sekä henkilöstön hyvinvointiin panostamista. Myös kauppojen saavutettavuus ja erilaisten asiakkaiden huomioiminen on tärkeää. Saavutettavuus tarkoittaa minulle maantieteellisesti helppoa saavutettavuutta ja keskeistä sijaintia, mutta lisäksi se tarkoittaa esteettömyyttä. Esimerkiksi pyörätuolilla tai valkoisen kepin kanssa tulee päästä liikkumaan kaupoissa helposti.
 
Minä kannatan sitä, että S-ryhmä myy turvallista, puhdasta ruokaa ja tuo myyntiin nykyistä enemmän lähiruokaa sekä lisää edelleen yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa. Itselleni tärkeää on myös erityisesti nuorten työllistymisen edistäminen.

Mualiman navalla asuva ei-käsityöihminen, jonka varpaat täti pitää lämpimänä neulomalla upeita villasukkia niin arkeen, töihin kuin yöunille. Eläinrakas kaupunginvaravaltuutettu (sd.), joka viihtyy stand up -keikoilla, viinikerhossa sekä vesijumpassa ja (liian harvoin) salilla. Ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden puolestapuhuja, kaverikoiraohjaaja sekä korkeakoulun koulutuspäällikkö, jonka sydäntä lähellä on reilu työelämä, koulutuksen tasa-arvo, saavutettavuus ja esteettömyys sekä sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *